Bulletstorm: Duke of Switch Edition aangekondigd

Bulletstorm: Duke of Switch Edition aangekondigd

De shooter Bulletstorm komt deze zomer naar de Switch.

Dat heeft Gearbox gisteren op zijn PAX East-panel onthuld. De 'Duke of Switch Edition' is dezelfde versie van de game als die in 2017 op pc, PlayStation 4 en Xbox One verscheen. Het is dus de remaster van Bulletstorm met alle beschikbare dlc, alsmede Duke Nukem als speelbaar personage.

Gearbox hintte vorige week al naar een Switch-versie van de game. De ontwikkelaar liet op PAX East weten dat het verrassend makkelijk was om de game op de Switch draaiende te krijgen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar Gearbox verwacht het spel ergens in het begin van de zomer uit te brengen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Idioot dat ze deze game moeten verkopen met een dlc character in de naam als lokkertje 🤔

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Mee eens. Maar dan wel een die niet zo'n lijdensweg had als Forever XD hoewel ik me daar ook prima mee heb vermaakt heeft al die ellende de game geen goed gedaan haha.

0
test

@coola yes please!

0
test

@coola Niet echt imo. Bulletstorm is namelijk de moderne variant van een Duke Nukem game en verkocht buitengewoon matig. De wereld lijkt dus vooralsnog niet echt meer geïnteresseerd in een dergelijke 'macho shooter'. Aan de andere kant, voorkeuren in de game wereld komen en gaan dus wie weet krijgen we over enkele jaren een revival.

0

Aanbevolen voor jou