Volgens Capps waren de ontwikkelaars bij People Can Fly al druk bezig met Bulletstorm 2, toen Epic Games besloot de stekker eruit te trekken ten faveure van een nog onbekende titel. "We hebben veel nagedacht over een vervolg (van Bulletstorm) en we waren zelfs al begonnen met de ontwikkeling, maar we vonden een project dat we beter vonden passen bij People Can Fly." Wat dat nieuwe project is wil Capps niet zeggen, maar wel geeft hij aan dat er binnenkort een aankondiging van komt. 

Toch sluit hij een vervolg van Bulletstorm niet uit. "Ik zou dolgraag teruggaan. Ik denk dat we veel meer kunnen doen met Bulletstorm. Het einde zorgde er ook voor dat je meer wilt."

Verkoopcijfers

Ondanks dat Capps graag een nieuwe Bulletstorm zou willen zien, deed het origineel het qua verkoop niet zo goed als verwacht. "Ik denk dat Bulletstorm goed ontvangen werd bij de pers en dat veel mensen erg veel plezier hadden met het spelen van iets nieuws", vertelt Capps. "Uit een verkooptechnisch oogpunt was het goed, maar niet geweldig. Ik denk dat Electronic Arts hoopte dat we het beter zouden doen." Vooral de PC-versie van de game verkocht slecht; een feit dat Capps toedicht aan piraterij.