Nieuws
Elite Dangerous

Buitenaards ras komt mogelijk naar Elite: Dangerous

Jacht op Thargoids hervat

Geschreven door Delano Zoon op

Spelers van Elite: Dangerous denken dat Thargoids hun entree maken in de ruimtegame dankzij nieuwe aanwijzingen.

In Elite-games beginnen spelers met een ruimteschip en een handjevol geld waarmee ze het heelal moeten verkennen. Sinds het begin van Elite: Dangerous zijn spelers op zoek naar aanwijzingen voor de aanwezigheid van Thargoids, een buitenaards ras uit eerdere Elite-games. Er zijn zelfs complete websites gemaakt voor de jacht op de Thargoids.

De reden voor de geruchten over de terugkeer van Thargoids is dat sommige spelers nu mysterieuze sondes hebben ontdekt in Elite: Dangerous die een bepaald geluid uitzenden. Wanneer spelers zo'n sonde scannen wordt er een elektromagnetisch puls uitgezonden die het schip van de speler tijdelijk onklaar maakt. Deze puls wordt gevolgd door een geluid dat lijkt op een ander geluid dat "onbekende artefacten" in het universum van Elite: Dangerous maken.

Mensen uit de community van Elite zijn vervolgens aan de haal gegaan met het geluid en het is ze gelukt om een versleutelde boodschap te ontcijferen. De visualisatie van het geluid toont namelijk sterke gelijkenissen met Voyager's Golden Record. Voyager's Golden Record is een grammofoonopname van NASA die met twee ruimtevaartuigen de ruimte in werd gestuurd in 1977. Ze waren bedoelt als boodschap aan eventuele buitenaardse levensvormen.

De speurneuzen hebben met die informatie in het achterhoofd de link gelegd tussen het geluid en de aanwezigheid van Thargoids. Hieronder is een video te zien van een speler die een mysterieuze sonde tegenkomt.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Lijst met maximale cp van alle pokémon in Pokémon Go De ontwikkeling van Titanfall 2
1

Reacties op: Buitenaards ras komt mogelijk naar Elite: Dangerous

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Mysticmaus

    • 20 juli 2016 16:41
    Kspeel nu Elite Dangerous met Oculus Rift , was een ervaring zeg , en dan rondrijden bij die Alien Structures op Merope 5C (Barnacles) , dat geluid alleen al krijg ik de creeps van :P !

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.