Nieuws
bugsnax

Bugsnax en uitbreiding komen eind deze maand naar alle systemen

Isle of Bigsnax is geheel gratis te downloaden

Geschreven door Michel Musters op
Indiehit Bugsnax verschijnt op 28 april op Nintendo Switch, Xbox Series X en S, Xbox One, Game Pass, Windows 10 en Steam.

De game was voorheen alleen verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Op dezelfde dag komt ook de eerder aangekondigde uitbreiding Isle of Bigsnax uit, dat kosteloos op alle platforms gedownload kan worden.

In Bugsnax bezoeken spelers een eiland waarop insecten met snacks zijn gecombineerd. Dit unieke concept, gecombineerd met het vrolijke themanummer, heeft van Bugsnax een culthit gemaakt. De game kwam op de release van PlayStation 5 uit. 

The Isle of Bigsnax voegt een aantal grote wezens toe. Spelers moeten nieuwe moves leren om deze te kunnen vangen, zoals de Shrink Spice, waarmee de wezens verkleind kunnen worden. In Snaxburg krijgen spelers daarnaast hun eigen hut. Via de brievenbus ontvangt men nieuwe uitdagingen waarmee meubels vrijgespeeld kunnen worden. De uitbreiding bevat een nieuw gebied, een dozijn nieuwe Bugsnax, meer dan honderd uitdagingen en dertig missies en bijna tweehonderd decoraties om te verzamelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Actievolle nieuwe beelden van Fire Emblem Warriors: Three Hopes Modder krijgt externe gpu aan de praat met Steam Deck
2

Reacties op: Bugsnax en uitbreiding komen eind deze maand naar alle systemen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Lavalera

  • 12 april 2022 15:39
  Direct op gamepass is wel interressant. Had hem zelf al onlangs op de ps5 in een sale gekocht omdat ik niet verwachtte dat die op de xbox uit zou komen, maar ach nu kunnen we kiezen waar we kunnen spelen he :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • mhnl1979

  • 12 april 2022 16:47
  Ik mis nu wel de feature op gamer.nl waarin je op gelinkte artikelen kunt klikken. Zoals de recensie van Bugsnax. Indertijd niet gelezen want PS5 exclusive. Nu wel benieuwd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.