Bug in Castlevania: Lords of Shadow wist save-games | Gamer.nl

Bug in Castlevania: Lords of Shadow wist save-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er zijn diverse meldingen van een bericht dat spelers krijgen wanneer ze hun save-bestand proberen te laden. Vertaald meldt het bericht: "Save-bestand corrupt, gaat nu overschrijven, druk op X om door te gaan". Wanneer er vervolgens op de X-knop wordt gedrukt, worden alle opgeslagen gegevens gerelateerd aan het spel gewist. Volgens diverse berichten verschijnt het bericht ook wel eens in de Xbox 360-versie van de game, maar worden hier niet alle gegevens gewist. Uitgever Konami heeft nog geen oplo ing gegeven.

Over Castlevania

Castlevania: Lords of Shadow verscheen afgelopen week voor Xbox 360 en PlayStation 3 en neemt de langlopende Castlevania-reeks mee naar drie dimensies op de huidige generatie consoles. Het is niet de eerste keer dat Castlevania zich afspeelt in 3D-omgevingen, maar volgens veel critici wisten alleen de tweedimensionale delen uit de Castlevania-reeks indruk te maken voordat Lords of Shadow uitkwam. Naast vampieren bevat de nieuwe game ook veel andere monsters, waaronder weerwolven en levende skeletten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou