Update: Brothers: A Tale of Two Sons naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Update: Brothers: A Tale of Two Sons naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Brothers: A Tale of Two Sons heeft een leeftijdsclassificatie gekregen in Duitsland. Het gaat om een PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game. Dat zou betekenen dat er een current-gen-remaster van het spel aankomt.

Het spel heeft de cla ificatie FSK 12 gekregen. Dat wil zeggen dat het spel geschikt is voor 12 jaar en ouder, en voor 6-jarigen mits onder ouderlijk toezicht. Uitgever 505 Games heeft nog geen current gen-versie van Brothers aangekondigd.

In Brothers: A Tale of Two Sons is een verhaalgedreven puzzelgame. Spelers besturen twee broers met verschillende vaardigheden. De twee broers gaan op zoek naar een medicijn om hun zieke vader mee te genezen. Het spel verscheen eerder al op pc, Xbox Live Arcade en PlayStation Network voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gamer.nl gaf Brothers een 8, en schreef het volgende over de game:"Brothers is mi chien geen onmiddellijke kla ieker, maar het is wel degelijk een prachtige en rustgevende reisgame. Het zou niet de eerste keer zijn dat de reis belangrijker is dan het einddoel en met deze game lijkt dat zeker het geval."

Update: Uitgever 505 Games heeft vandaag bekendgemaakt dat Brothers: A Tale of Two Sons inderdaad naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. De game moet in de zomer verschijnen en bevat onder andere een modus met ingesproken commentaar, een soundtrack- en concept art-optie. Ook kondigde de uitgever een iOS-, Android- en Windows Phone-versie aan, die aan het einde van het jaar moeten verschijnen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou