Broncodes Nintendo 3DS en Xbox gelekt

Broncodes Nintendo 3DS en Xbox gelekt

De broncodes van de Nintendo 3DS en de generatie vier van Pokémon zijn op straat komen te liggen door een lek. De verantwoordelijke voor het lek is nog onbekend.

Het lek komt van dezelfde anonieme lekker die eerder de broncode van de Wii en generatie drie van Pokémon naar buiten bracht. Nu heeft de lekker op 4Chan dat gedaan met de Nintendo 3DS en generatie vier van Pokémon. Het lek bevat de broncode van het besturingssysteem van de 3DS, Horizon. Bij Pokémon Diamond en Pearl lijkt tot nu toe alleen de broncode te zijn gelekt, geen bèta designs zoals het bij generatie drie het geval was.

Na Nintendo lijkt ook Microsoft aan de beurt met het lekken van broncodes. Er gaan namelijk geruchten rond dat de broncode van de eerste Xbox op straat is komen te liggen. Dat claimt nieuwsplatform The Verge. Volgens de nieuwsoutlet is een deel van de broncode van het besturingssysteem en een speciale versie van Windows 2000 op straat komen te liggen. Microsoft zegt in een statement de claims te onderzoeken.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is dat toch de laatste tijd. Het is dus ook niet meer beperkt tot Nintendo.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Ze verkopen nog wel (een heel beperkt aantal) original xbox titels in de online store. Ik ken persoonlijk niemand die die games nog speelt. Maar afhankelijk van wat er met die sourcecode mogelijk is kan MS er dus wel wat nadeel van ondervinden.

0

Aanbevolen voor jou