The Serpent's Curse is al een half jaar in ontwikkeling en de 400.000 dollar die de ontwikkelaar wil ophalen zal gebruikt worden voor het afmaken van de game zonder dat daar een uitgever voor nodig is. Personages worden geanimeerd in 3D maar worden net als de rest van de game enkel in 2D weergegeven. De hoofdrolspelers zijn net als in de vorige delen de Amerikaanse advocaat George Stobbart en Franse journaliste Nico Collard.

Geïnteresseerden kunnen 15 dollar overmaken. In ruil daarvoor krijgen ze op de release de game digitaal aangeleverd, samen met toegang tot artwork van de game. Voor mensen die bereid zijn meer in de game te steken, zijn er onder andere persoonlijke tekeningen van de game-artists beschikbaar, een benoeming in de game en een uitnodiging voor een lanceringsfeest.

"Als het Kickstarter-project werkt, kunnen we creatief onafhankelijk blijven en nauw met de fans samenwerken. Zo niet, dan moeten we het op een andere manier proberen, wat minder goed is voor de game en zeker minder goed voor Revolution", aldus mede-oprichter Charles Cecil.