Brock en Misty keren terug voor afscheid Ash in Pokémon-tekenfilm

Brock en Misty keren terug voor afscheid Ash in Pokémon-tekenfilm

De populaire personages Brock en Misty keren terug in de laatste paar afleveringen van de Pokémon-anime waarin Ash nog de hoofdrol speelt.

Eind vorig jaar kondigde The Pokémon Company aan dat Ash Ketchum na 25 jaar wordt vervangen voor twee nieuwe hoofdrolspelers, Liko en Roy. De nieuwe serie moet zich af gaan spelen in de Paldea-regio uit Pokémon Scarlet en Violet.

Vanaf vrijdag 13 januari worden in Japan de laatste elf afleveringen van de oude reeks uitgezonden, waarmee afscheid wordt genomen van Ash. Famitsu meldt nu (via VGC) dat Brock en Misty terugkeren in de laatste twee afleveringen.

In de op een na laatste aflevering, die op 20 februari wordt uitgezonden, loopt Ash Misty tegen het lijf en maken ze jacht op een wilde Clauncher. In de laatste aflevering die op 27 februari wordt uitgezonden proberen Ash, Pikachu en Misty Brock te redden, die door een Hatterene is ontvoerd.

Brock en Misty waren vaste personages in de klassieke Pokémon-anime en vergezelden Ash regelmatig. Uiteindelijk ging het drietal uit elkaar, maar waren ze af en toe nog wel samen te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Einde van een tijdperk !!

0
test

Tekenfilm of Anime?

0
test

@racerozzy Dat zijn dezelfde dingen. Anime is het Japanse afkortingswoord voor Animeshon en dat is dus het Engelse woord animation op Japans wijze geschreven. En ja in Japan is anime ook voor Disney films en andere animatie die wij geen anime noemen. Maar tekenfilm is dus hetzelfde anime. En in ons begrip gaat het dan over Japanse of Aziatische animatie, dat kan dus serie zijn of film lengte.

0

Aanbevolen voor jou