Nieuws
rainbow six siege

Britse voetballer Jesse Lingard heeft eigen Rainbow Six Siege-team

Lingard is eigenaar van JLINGZ esports

Geschreven door Michel Musters op
De Manchester United-voetballer Jesse Lingard heeft zijn eigen esportsteam voor de game Rainbow Six Siege.

Het team dat Lingard heeft gekocht stond eerst kort bekend als Audacity Esports en Team JLE, maar inmiddels heet het JLINGZ esports, waarbij het eerste gedeelte dezelfde naam heeft als het kledingmerk van Lingard. 

Het is de bedoeling dat JLINGZ volgend jaar meedoet aan de Rainbow Six Siege UKIN Second Division, en "een nalatenschap in Rainbow Six Siege creëert en kwalificeert voor de 2022 European Challenger League".

Tegen Eurogamer vertelt Lingard dan een eigen esportsteam geen vreemde keuze is: "Ik ben altijd een fanatieke gamer geweest. Ik denk dat esports alleen maar groter gaat worden. Ik heb diverse gesprekken met Ubisoft gehouden - ze zijn geweldig voor mij - en ik vond de tijd rijp om aan esports te beginnen met mijn eigen team. Ik denk ook dat het goed is om iets anders uit te proberen - dat doe ik zoveel mogelijk."

Lingard staat inderdaad bekend als iemand die van gamen houdt - zo speelt hij naar het schijnt diverse games in zijn vrije tijd, waaronder Fortnite en Call of Duty: Warzone, en doet hij bij het vieren van goals tijdens wedstrijden zelfs af en toe een dansje uit Fortnite. 

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 5 inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht in Japan Forza Horizon 5 bevat tot nu toe 426 wagens
0

Reacties op: Britse voetballer Jesse Lingard heeft eigen Rainbow Six Siege-team

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.