Brink verschijnt pas in 2011 | Gamer.nl

Brink verschijnt pas in 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder dit jaar werd Brink al verschoven van een release in de lente van dit jaar naar het vierde kwartaal. Een precieze reden voor de nieuwe vertraging is niet bekendgemaakt.

Drijvende stad

Brink speelt zich af in een drijvende stad, The Ark genaamd. Een zelfvoorzienende, perfecte stad die geen broeikasga en uitstoot. Helaas bleek deze utopie niet te handhaven toen de bevolking van de stad te sterk groeide, waarna er oorlog uitbrak waarin twee kampen elkaar bevechten. Brink draait met name om de multiplayermodus, die bestaat uit een coöperatieve verhaalmodus en een competitieve teammodus. De soepele manier waarop de speler zich door de spelwereld kan bewegen en bijvoorbeeld over obstakels kan springen, vormt één van de speerpunten van het spel.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou