Brink-ontwikkelaar maakt gratis iOS game | Gamer.nl

Brink-ontwikkelaar maakt gratis iOS game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rad Soldiers is een strategische turn-based game die zich afspeelt in Londen. Als aanvoerder van een team huurlingen gaat de speler de strijd aan met andere huurlingen om controle te krijgen over Londen. Spelers kunnen zelf hun teams samenstellen en wapens, uitrustingen en vaardigheden kiezen. Het spelen van de game levert ervaringspunten en munten op waarmee nieuwe vaardigheden, uitrusting en personages vrij gespeeld kunnen worden. De game bevat een singleplayer- en multiplayermodus.

De nieuwe uitgever WarChest gaat de game uitgeven. Dit bedrijf is door Splash Damage opgericht en gaat zich vooral bezig houden met het uitgeven van gratis downloadbare games. Splash Damage geeft aan ook games voor andere uitgevers te zullen blijven maken. Momenteel is de studio bezig met een AAA-titel die exclusief op PC wordt uitgebracht, ook wordt er gewerkt aan een consolegame. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou