Brink is niet geschikt voor scherpschutters | Gamer.nl

Brink is niet geschikt voor scherpschutters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Splash Damage probeert spelers te ontmoedigen om zich ergens verdekt op te stellen en enkel vanaf een afstand mensen neer te schieten. Volgens Ham ergeren veel mensen zich aan dit soort spelers en dus biedt Brink weinig ondersteuning voor zo'n strategie. "Als dit soort spelers graag de hele game op een grasheuveltje willen zitten om met één schot één kill te krijgen, zullen ze snel gefrustreerd raken door Brink," spreekt Ham. "Maar zodoende zorgen we er wel voor dat iedereen plezier heeft. Zeven van de acht spelers hebben nu een geweldige ervaring in plaats van slechts één uit acht."

Brink

Brink is een shooter die singleplayer en multiplayer en een coöperatieve spelmodus combineert. Spelers ontwikkelen hun eigen personage die in iedere modus ervaring opdoet. Met verdiende ervaringspunten kunnen uiterlijk, vaardigheden en capaciteiten van de personages worden aangepast.

Mi ies en beloningen worden in Brink dynamisch gegenereerd aan de hand van de context. Die context bestaat uit de rol die de speler heeft gekozen, zijn status, locatie, teamgenoten en de situatie waarin de strijd zich bevindt in alle gamemodi. Brink zal in mei van dit jaar verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou