Brink-DLC komt begin juli | Gamer.nl

Brink-DLC komt begin juli | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het pakket zal onder andere twee nieuwe maps bevatten: Founders' Tower en Labs. De nieuwe speelvelden sturen gamers naar de torens van de Ark en naar de tot nu toe nog onaangetaste laboratoria. Daarnaast krijgen de spelers de beschikking over een vijftal nieuwe hulpmiddelen. Verder krijgen de wapens twee nieuwe optionele toevoegingen: de Bayonet en het Weapon Shield. Als laatste krijgen beiden kanten een nieuwe outfit: The Sad Punk is een steampunk-outfit voor de Resistance; The Limey is een outfit voor Security, gebaseerd op die van "traditionele Europese politie-agenten".

Agents of Change zal gedurende de eerste twee weken na de lancering gratis zijn, maar na die twee weken zullen spelers de DLC moeten aanschaffen via Steam, PlayStation Network of Xbox Live.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou