Het jaarlijkse Europese game-event, de ECTS, is momenteel in volle gang. En zoals ieder jaar zijn de ECTS Awards weer uitgereikt. En dit keer is Splinter Cell van Ubisoft de grote winnaar van de felbegeerde "Game of the Show" award, een prijs die vorig jaar nog ging naar Project Nomads van CDV, een uitgever die niet aanwezig was en de titel dus niet kon verdedigen. De beste PC game van de show was vrij opvallend Breed van het Duitse Brat Designs. De beste console is nog steeds de Playstation 2 ondanks dat de twee nieuwkomers, de Xbox en de Gamecube, uiterst hun best gedaan hebben deze titel te veroveren. De beste console-titel op de show was dan ook voor de PS2 en wel Pro Evolution Soccer 2.

De beste games van het afgelopen jaar waren voor de PC Medal of Honor: Allied Assault en voor de consoles is GTA3 er met de prijs vandoor gegaan. De lezers van de Power Unlimited kozen echter Warcraft 3 als beste PC game maar GTA3 wel als beste consolegame.

Het beste multiplayerspel was Korean Multiplayer Ping Pong, een spel dat mij persoonlijk niet veel zegt en ook geen titel die veel met me doet, maar het zal blijkbaar wel met wat heel unieke dingen gekomen zijn waardoor het deze begerenswaardige titel heeft weten te bemachtigen, want ook UT 2003 was te zien op de ECTS.

Wil je álle awards op een rijtje zien, dan kan je hier heen surfen.