Breath of the Wild-glitch laat spelers alle Korok Seeds in één keer verdienen

Breath of the Wild-glitch laat spelers alle Korok Seeds in één keer verdienen

Via een glitch is het spelers gelukt om in één klap meer Korok Seeds te bemachtigen dan eigenlijk in The Legend of Zelda: Breath of the Wild zitten.

In Breath of the Wild kunnen spelers in totaal 900 Korok Seeds verzamelen, die op verborgen locaties in de hele speelwereld liggen verspreid. Er is nu echter een glitch ontdekt waarmee spelers in één keer 999 Korok Seeds kunnen verdienen.

De glitch werkt alleen bij een nieuwe save, en kan dus niet toegepast worden op een save waar al enige tijd op is gespeeld. Ook is er een alternatief savebestand nodig. Het proces behelst onder andere het meermaals saven van de game, het aanpassen van de moeilijkheidsgraad en een glitch waarbij de speler al schietend met een boog spullen laat vallen.

De Seeds die met deze glitch worden behaald tellen niet voor het 100% uitspelen van de game, want op de Korok Seed-teller in het laadscherm wordt slechts één Seed laten zien. Om dat te laten werken zou elke Seed onafhankelijk gedupliceerd moeten worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ah alleen een visuele glitch dan, schoonheidsfoutje. Wel grappig dat het dan zo word onderzocht en zelfs een handleiding word geschreven om het toe te passen. Maar uiteindelijk telt het allemaal niet

0
test

Totaal zinloos dus. Hoe komen mensen hierop.

0

Aanbevolen voor jou