Breach verschijnt zes weken na XBLA-versie ook op PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd al duidelijk dat Atomic Games, de ontwikkelaar achter het nooit verschenen Six Days in Fallujah, werkte aan Breach voor zowel Xbox 360 als PC. De game verschijnt ergens deze zomer op Xbox Live Arcade en moet zes weken daarna op PC uitkomen. Het is nog niet bekend via welke service PC-gamers Breach kunnen downloaden. De game gaat ongeveer 11 euro kosten.

CIA

Breach is een multiplayershooter die draait om de elite agenten van de CIA. In de game kunnen spelers gebruik maken van verwoestbare omgevingen en een coversysteem. Er zijn vijf kla en beschikbaar en met ervaringspunten kunnen nieuwe hulpmiddelen gekocht worden. Spelers kunnen het uitvechten op vier maps met 23 wapens.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou