Bravely Default 2 komt naar pc

Bravely Default 2 komt naar pc

Square Enix brengt de Nintendo Switch-rpg Bravely Default 2 op 2 september naar Steam.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De game verscheen in februari op Switch, maar staat vanaf volgende week donderdag dus op Steam. Daar krijgt de game controllerondersteuning. Spelers kunnen in de game ook kiezen tussen Engelstalige en Japanse audio. Het spel is nu met tien procent korting te reserveren.

Bravely Default 2 volgt vier personages op het continent Excillant, dat is verdeeld in vijf koninkrijken. Het verhaal van de game staat volledig los van de eerste twee delen voor de 3DS, Bravely Default en Bravely Second. De game is ontwikkeld door de Square Enix-studio achter de eerste Bravely Default en Octopath Traveler.

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van de game: "Bravely Default 2 is als een warm bad voor mensen die smachten naar de Final Fantasy-ervaring uit het NES-tijdperk. Het houdt vast aan veel van de herkenbare elementen, maar voert net genoeg verbetering toe om een frisse ervaring te bieden. De langdradige kerkers en herhaaldelijke gevechten worden ruim gecompenseerd door het onderhoudende verhaal en de diepgang van het job-systeem. De combinaties met verschillende klassen en vaardigheden die hierdoor mogelijk gemaakt worden, zijn bijna eindeloos en maken gevechten spectaculair en uitdagend."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou