Nieuws
Bravely Default 2

Bravely Default 2 is een miljoen keer verkocht

Game is verkrijgbaar op Switch en pc

Geschreven door Michel Musters op
Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van Bravely Default 2 verkocht.

Dat heeft Square Enix via een Japanse tweet aangekondigd. Daarin werd ook artwork van de game geplaatst om de mijlpaal te vieren. De tweet is hieronder te zien.

Bravely Default 2 volgt vier personages op het continent Excillant, dat is verdeeld in vijf koninkrijken. Het verhaal van de game staat volledig los van de eerste twee delen voor de 3DS, Bravely Default en Bravely Second. De game is ontwikkeld door de Square Enix-studio achter de eerste Bravely Default en Octopath Traveler.

Bravely Default 2 verscheen afgelopen februari op Nintendo Switch en in september op Steam. De game ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Bravely Default 2 is als een warm bad voor mensen die smachten naar de Final Fantasy-ervaring uit het NES-tijdperk. Het houdt vast aan veel van de herkenbare elementen, maar voert net genoeg verbetering toe om een frisse ervaring te bieden. De langdradige kerkers en herhaaldelijke gevechten worden ruim gecompenseerd door het onderhoudende verhaal en de diepgang van het job-systeem. De combinaties met verschillende klassen en vaardigheden die hierdoor mogelijk gemaakt worden, zijn bijna eindeloos en maken gevechten spectaculair en uitdagend."

Dit artikel delen:

Lees meer

Telltale Games gebruikt Unreal Engine voor aankomende games Deathloop maakt van herhaling een deugd
1

Reacties op: Bravely Default 2 is een miljoen keer verkocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    DarkraverX

    • 22 december 2021 13:35
    Heerlijke game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.