Brave Arms eerste first-person shooter voor Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met Brave Arms wil 3G Studios de first-person shooter naar de ma a brengen. Het community-aspect is daarbij belangrijk. Spelers kunnen vrienden uitnodigen om samen of tegen elkaar te spelen. Met punten die bij elkaar gespeeld worden kunnen nieuwe uitrusting en wapens gekocht worden.

Ontwikkelaar 3G Studios heeft onder andere games voor Wii en PSP gemaakt, waaronder SWAT: Target Liberty. Wanneer Brave Arms voor Facebook precies beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.FarmVilleDe meeste games die tot nu toe op Facebook te spelen waren, waren simpele tweedimensionale spelletjes. De bekendste daarvan is FarmVille, waarin spelers hun eigen boerderij runnen. Dit spel is bijzonder populair met ongeveer 75 miljoen actieve spelers.

Het spel kon op aardig wat kritiek rekenen. Spelers claimden dat er een koppeling was tu en de misleidende advertenties en de micro-transacties in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou