Boyband BTS komt naar Fortnite

Boyband BTS komt naar Fortnite

De Zuid-Koreaanse k-pop-groep BTS gaat optreden in Fortnite. De boyband laat een nieuwe versie van de clip voor het nummer Dynamite in première gaan binnen de game.

De clip bevat nieuwe choreografieën voor het nummer en is te zien via Party Royale, de speciale modus binnen Fortnite waarin niet gevochten wordt. Na de première van de clip kunnen spelers meedoen aan de afterparty, waarbij er een karaoke-versie van het populaire nummer wordt vertoond. Ook is er een 'BTS Dynamite Bundle' te koop voor 800 V-Bucks, wat je twee emotes in de stijl van BTS oplevert.

BTS, ook bekend als Bangtan Boys, is een groep van zeven mannen uit Zuid-Korea. De boyband wordt vaak de grootste ter wereld genoemd, vooral nu ze steeds verder doorbreken in het westen.

Fortnite heeft al vaker bekende muzikanten te gast gehad, zoals Travis Scott en Deadmau5. De show van BTS is in de vroege ochtend van 26 september om 02:00 uur Nederlandse tijd te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie?

0
test

@ShadowKiller "BTS, ook bekend als Bangtan Boys, is een groep van zeven mannen uit Zuid-Korea. De boyband wordt vaak de grootste ter wereld genoemd, vooral nu ze steeds verder doorbreken in het westen. " Ik kende ze ook niet, maar staat letterlijk in het artikel.

0
test

@Paxopoxo ik las alleen de titel! XD

0

Nooit van gehoord. Nu weer wat wijzer maar over twee uurtjes ben ik ze weer vergeten.

0

Aanbevolen voor jou