Bowser Jr. en Birdo komen naar Mario Strikers: Battle League Football

Bowser Jr. en Birdo komen naar Mario Strikers: Battle League Football

Woensdag komt er een gratis update voor Mario Strikers: Battle League Football uit waarmee Birdo en Bowser Jr. als speelbare personages worden toegevoegd.

Dat hebben Nintendo en ontwikkelaar Next Level Games aangekondigd. Bowser Jr. is een gebalanceerde speler die kan assisteren in accurate passes, terwijl Birdo een aanvallende speler is die krachtige en precieze schoten op het doel kan nemen.

Daarnaast voegt de update het nieuwe Urban Rooftop-stadion toe, alsmede nieuwe Shellfish Gear waarmee spelers meer snelheid en techniek krijgen. Hieronder is een trailer rondom de update te bekijken.

Mario Strikers: Battle League kwam afgelopen juni uit voor de Nintendo Switch. Het spel scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Mario Strikers: Battle League Football vereist meer vaardigheid dan zijn voorgangers om de bal en de wedstrijd naar eigen hand (of voet) te zetten, maar daardoor neemt de partygamepotentie helaas af. Als er meer personages, gamemodi en speelvelden in hadden gezeten, was Battle League alsnog een fantastisch voetbalspel geweest, maar op die vlakken schiet het enorm tekort."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat ze het zo verkloot hebben met deze game. Paar characters en nieuwe stadion’s kan de game niet meer redden.

0
test

Er is toch iets meer diepgang nodig voor deze game dan enkel een paar nieuwe characters en stadions inderdaad...

0

Aanbevolen voor jou