Endgame van Fortnite: Battle Royale moet minder om bouwen draaien | Gamer.nl

Endgame van Fortnite: Battle Royale moet minder om bouwen draaien | Gamer.nl

Epic heeft aangegeven dat de endgame van Fortnite: Battle Royale minder om het bouwen moet gaan. Dit element wordt om deze reden dan ook aangepakt. Dat meldt de ontwikkelaar op de href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/counterplay-and-play-styles" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële website</a>.

"Het is belangrijk om verschillende late game-strategieën te ondersteunen en niet enkel het bouwaspect van de game," aldus Epic Games. Hoewel de maker ervan overtuigd is dat er uiteenlopende strategieën mogelijk zijn, valt het op dat het aan het eind van een pot meestal neerkomt op een enkel plan: bouwen om een betere positie te krijgen dan de tegenstander en die dan afmaken met een shotgun of een raketwerper.

Het bedrijf gaat zich meer richten op het balanceren van verschillende strategieën, zodat Fortnite Battle Royale ook in de praktijk meer gameplay-variatie bevat. De komende weken komen er aanpa ingen, waarvoor spelers uitgenodigd worden om feedback te geven op de social media-kanalen van Fortnite.

Fortnite: Battle Royale is nu gratis beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One, Switch en iOS. Een Android-versie moet deze zomer nog verschijnen.

Fortnite
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou