Boss Key Productions was in gesprek over een Alien-shooter

Boss Key Productions was in gesprek over een Alien-shooter

De inmiddels opgeheven Cliff Bleszinski-studio Boss Key Productions had gesprekken met Fox om een first-person shooter gebaseerd op de Alien-franchise te ontwikkelen.

Dat heeft Bleszinski onthuld op Twitter. De game zou zich jaren na de tweede film in de franchise - Aliens - afspelen, maar alle vervolgen op de twee films negeren. Spelers zouden een volwassen Newt besturen en Ellen Ripley zou een rol vergelijkbaar met Cortana vervullen.

Het bedrijf Weyland-Yutani zou in de game de Xenomorph in willen zetten als wapens in een faciliteit die aan Black Mesa deed denken, maar dat zou helemaal uit de hand lopen. In vergelijking met Alien Isolation zou deze game zich meer op actie richten.

De gesprekken rondom de Alien-game kwamen volgens Bleszinski stil te liggen toen Disney bezig was met de overname van Fox. Inmiddels bestaat Boss Key - de ontwikkelaar van LawBreakers en Radical Heights - niet meer. Het beoogde succes werd met beide games niet behaald.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had liever gezien dat er een Alien spel zoals Isolation komt. Bij dit bericht krijg ik gelijk een bittere colonial marines smaak in mijn mond.

0
test

@StormFox Ik steek nog iedere avond naalden in mijn Randy 'Big fat liar' Pitchford voodoopop omwille van de wijze waarop die game in de markt is gegooid.

0
test

@StormFox Zou op dit moment graag zien dat ze de Alien Isolation VR eens zouden afmaken en als DLC te koop zouden maken..

0

Aanbevolen voor jou