Screenlife Games maakt het bordspel en hoopt het in de herfst van dit jaar uit te kunnen brengen in de Verenigde Staten. Het bordspel kan met twee tot vier personen gespeeld worden en heeft hetzelfde doel als de videogame: bestrijd verschillende zombies met planten en bloemen.

Het spel bevat tachtig zombiekaarten, veertig plantkaarten en vier spelborden waarop iedere speler zijn planten kan plaatsen en de opmars van zombies moet proberen tegen te gaan. Met dobbelstenen en het omdraaien van kaarten wordt bepaald welke zombies er op het bord geplaatst moeten worden, en welke planten de speler mag inzetten. Spelers kunnen elkaar tegenwerken door elkaars grasvelden te verpesten.

Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies is een strategische game die is uitgebracht op Windows, Mac OSX, Xbox Live Arcade, PlayStation Network, iPhone en iPad. In de game is het de bedoeling om een tuin te verdedigen tegen een zombieplaag. Dit wordt gedaan door planten met verschillende eigenschappen op strategische plekken op een gazon te zetten. Eerder werd bekend dat ook de App Store-hit Angry Birds vertaald zal worden naar een bordspel.