Bordspel gebaseerd op Devil May Cry komt naar Kickstarter

Bordspel gebaseerd op Devil May Cry komt naar Kickstarter

Steamforged Games is van plan om hun idee voor een Devil May Cry-bordspel op Kickstarter te plaatsen.

Het bordspel gaat Devil May Cry: The Bloody Palace heten en moet ergens later deze lente op de crowdfundingsite verschijnen. Hoewel het spel dus nog eerst gefinancierd moet worden door fans, heeft Steamforged Games wel vaker dit soort projecten gerealiseerd. Zo heeft het bedrijf via Kickstarter al bordspellen gebaseerd op Dark Souls, Horizon Zero Dawn en Resident Evil 2 kunnen maken.

Het Devil May Cry-spel moet zich in zijn geheel op The Bloody Palace richten. Spelers strijden tegen elkaar door de hoogste style rank te behalen. Het lijkt er op dat spelers via kaarten deze gevechten houden. Men speelt als Dante, Nero, V of Trish. Via de Stretch Goals voor het Kickstarter-project worden er echter ook meer personages toegevoegd.

Devil May Cry

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch wel leuk hoor, dat men nog steeds echte bordspellen uitbrengt, die zelfs ook steeds complexer en diepgaander worden. Dit ziet er dan ook niet bepaald uit als een spel dat je even snel in een uurtje doet...

0
test

@Robert-Frans Inderdaad, ja. Ik vind bordspellen van jongs af aan al geweldig, maar mijn familie en vriendenkring hebben er allemaal maar niets mee. Erg vervelend. Gauw maar eens iets van een gemeenschap zoeken in de buurt die dit graag doen.

0
test

Back SteamForged games niet! Deze mensen hebben 3 a 4 games al gecomplete gebacked gekregen maar hebben nog geen één game volledig geleverd. Zo wordt er al meer dan 2 jaar gewacht op de Uitbreidingen van Dark Souls voor de Europese backers!!

0

Aanbevolen voor jou