Borderlands: The Pre-Sequel! krijgt 28 januari nieuw personage | Gamer.nl

Borderlands: The Pre-Sequel! krijgt 28 januari nieuw personage | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Haar actie skill is Cold As Ice, waarmee ze doelzoekende ij cherven schiet. Deze scherven kleven aan vijanden en brengen periodieke schade aan. Wanneer het doelwit dood is, zoekt de ij cherf een nieuwe vijand. Haar drie skill branches zijn Huntre , Cold Money en Contractual Aristocracy. De eerste branche is gericht op sniping. Een van de skills binnen die branche geeft haar verhoogde critical hit bonus voor elk schot dat ze achter elkaar met haar sniper maakt, zonder te mi en. Cold Money verhoogt de schade van haar ijs skills en bevat een skill die ieder wapen Cryo-schade geeft, ofwel ij chade. Haar derde branche geeft haar bonu en wanneer een medespeler een vijand doodt.

Lady Hammerlock is, zoals al af te leiden is uit de naam, de zus van Sir Hammerlock. Haar alternative naam is Lady Aurelia the Barone . Ze rijdt op een hoverbike en houdt ervan om de wezens af te slachten die haar broertje Alistair wil onderzoeken, om hun huid vervolgens om haar nek te dragen als een sjaal.

Borderlands: The Pre-Sequel! krijgt tevens verhalende dlc die de speler in Claptrap verplaatst - op een andere manier dan het feit dat dit een speelbaar personage is - en zijn manier van denken. Er zijn nog geen verdere details bekend.

Lady Hammerlock is onderdeel van de seizoenspas. Het personage komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One in de Borderlands: The Handsome Collection, gezien deze bundel alle add-on content van de legacy gen-versie bevat. Deze editie komt op 27 maart uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou