Borderlands krijgt mogelijk game van het jaar-editie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze vermelding wijst mogelijk op een nieuwe uitgave van het spel, die waarschijnlijk het volledige spel evenals de later uitgebrachte downloadbare content bevat. Het strategieboek staat gepland voor 7 september. Hoewel het om drukwerk gaat is de gids volgens Gamestop niet beschikbaar voor de PlayStation 3, wat er wellicht op duidt dat een eventuele game van het jaar-editie niet voor de PlayStation 3 zal verschijnen.

Borderlands heeft sinds de game uit is drie uitbreidingen gekregen, namelijk The Zombie Island of Dr. Ned, Max Moxxi's Underdome Riot en The Secret Armory of General Knoxx. De eerste twee uitbreidingen werden al eerder gebundeld via de Borderlands: Double Game Add-on Pack op de PC en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou