Borderlands GOTY en gratis Ultra HD Texture Pack aangekondigd

Borderlands GOTY en gratis Ultra HD Texture Pack aangekondigd

Gearbox heeft tijdens de presentatie op PAX East Borderlands: Game of the Year Edition aangekondigd. Ook wordt er een gratis Ultra HD Texture Pack uitgebracht voor The Handsome Collection.

Op de PAX East presentatie van Gearbox Software is aangekondigd dat Borderlands een Game of the Year-editie krijgt. Het spel bevat verbeterde modellen, texturen en systemen voor licht en verschijnt op 3 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bezitters van een PlayStation 4 Pro of Xbox One X hebben bovendien de mogelijkheid om de game te spelen in 4K-resolutie met HDR.

Naast het opknappen van hoe het spel eruit ziet, worden ook verbeteringen gemaakt aan de gameplay van Borderlands: GOTY Edition. Zo krijgt de game de minimap uit Borderlands 2, wordt het inventory-systeem aangepast, is het straks mogelijk om automatisch geld en ammunitie op te pakken van de grond en. Ook kunnen gouden SHiFT Keys worden gebruiken om items vrij te spelen, zijn er zes nieuwe wapens te vinden en kunnen spelers hun Vault Hunter uitgebreider samenstellen.

Borderlands

De Game of the Year-editie bevat alle vier uitgebrachte uitbreidingen van Borderlands. Pc-spelers die de originele game al bezitten op Steam, krijgen gratis de GOTY-editie. Ook Borderlands 2 VR krijgt alle beschikbare uitbreidingen, welke gratis te downloaden zullen zijn voor bezitters van de game.

Tijdens de presentatie van Gearbox is ook de Ultra HD Texture Pack aangekondigd. Deze gratis update voor Borderlands: The Handsome Collection, welke bestaat uit Borderlands 2 en The Pre-Sequel, voegt de optie toe om te spelen in 4K-resolutie met HDR, bevat betere anti-aliasing en soepelere schaduwen.

Lees hier ook over de aankondiging van Borderlands 3, waar Gearbox op 3 april meer informatie over onthult.

Borderlands

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alle uitbreidingen van BL2 gratis te downloaden bij BL2 VR. Oh, sweet!

0

Deze game series is niet voor mij. Kan er niet inkomen en de style vind ik ook niks. Veel plezier voor de gene die dit wel tof vinden, dit zijn leuke cadeaus om te krijgen als gamer. Zo kom je positief in het nieuws en wellicht dat mensen nogmaals de game gaan spelen op deze manier en interessen krijgen in borderlands 3. Win win voor iedereen. Eindelijk is goed nieuws

0

Aanbevolen voor jou