Nieuws
borderlands 3

Borderlands 3-uitbreiding Director's Cut verschijnt volgende maand

Tales from the Borderlands komt ook weer te koop te staan

Geschreven door Michel Musters op
Gearbox brengt de nieuwe Borderlands 3-uitbreiding Director's Cut op 18 maart uit.

Dat heeft de ontwikkelaar gisteren onthuld. Director's Cut bevat een nieuwe raid-baas in de vorm van Hemovorous the Invincible. Spelers kunnen hem vinden achter een mysterieuze deur op Pandora die al sinds de game beschikbaar is gesloten is.

Verder zitten er in de uitbreiding een aantal moordmysteries, die spelers kunnen oplossen via een nieuwe mechanic waarmee het plaats delict geanalyseerd kan worden. Het spel heeft verder nieuwe locaties en drie Vault Cards. Director's Cut is onderdeel van de tweede seizoenspas maar kan ook los gekocht worden.

Vanaf vandaag is het seizoensevenement Broken Hearts Day voor iedereen speelbaar. Dit geeft sommige vijanden in Borderlands 3 hartjes boven hun hoofd. Door die hartjes raak te schieten, kunnen beloningen worden vrijgespeeld, waaronder vijf nieuwe items en twee Legendary wapens. Het evenement duurt tot 25 februari.

Tot slot liet Gearbox weten dat Tales from the Borderlands vanaf 17 februari weer digitaal te koop komt op PlayStation 4, Xbox One en pc. De episodische game verdween in 2019 van digitale winkels toen ontwikkelaar Telltale zijn deuren sloot.

Dit artikel delen:

Lees meer

Valheim is in een week tijd een miljoen keer op Steam verkocht Microsoft richt dochteronderneming op voor fusie met ZeniMax
1

Reacties op: Borderlands 3-uitbreiding Director's Cut verschijnt volgende maand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 11 februari 2021 21:02
    Ze herhalen nu al events, duidelijk is de koek al grotendeels op.

    Bij een titel als "director's cut" had ik ook wel wat werk verwacht in het verbeteren van want bestaande content, maar nee hoor… wat extraatjes en een raid boss die eigenlijk al vanaf dag 1 in de game had moeten zitten. Nog meer mogelijkheden om loot te verzamelen, het regent niet al 5 legendaries per seconde.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.