Borderlands 3 toont stadse Promethea-planeet

Borderlands 3 toont stadse Promethea-planeet

Op de planeet Promethea in Borderlands 3 komen spelers terecht in een oorlog tussen de Atlas Corporation en Maliwan. In een nieuwe video en screenshots worden de verschillende gebieden en vijanden van de planeet getoond.

Het Twitter-account van Borderlands 3 heeft een korte video gedeeld, waarin de nieuwe planeet Promethea wordt getoond. Promethea wordt omschreven als een metropolitane wereld, dat als thuisbasis dient voor de Atlas Corporation. De buitenaardse Eridian-technologie werd hier voor het eerst ontdekt en wordt gebruikt door Atlas om krachtige wapens te maken. Rhys Strongfork, bekend van Tales from the Borderlands en de CEO van Atlas, is nu echter in oorlog met Maliwan, waardoor de stedelijke omgeving is veranderd in een oorlogsgebied en vijandelijke robots door de straten patrouilleren.

Op de website van Borderlands is een nieuwe pagina verschenen met meer informatie over Promethea en de belangrijke locaties op de planeet. Zo worden de Meridian Seaport, Atlas Campus en Titan Skyway genoemd. Ook zijn er op de pagina een aantal nieuwe screenshots te vinden, waarin de verschillende gebieden en vijanden van Promethea te zien zijn.

Borderlands 3
Borderlands 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou