Nieuws
Borderlands 3

Borderlands 3 toont stadse Promethea-planeet

Oorlog tussen Atlas Corporation en Maliwan

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op de planeet Promethea in Borderlands 3 komen spelers terecht in een oorlog tussen de Atlas Corporation en Maliwan. In een nieuwe video en screenshots worden de verschillende gebieden en vijanden van de planeet getoond.

Het Twitter-account van Borderlands 3 heeft een korte video gedeeld, waarin de nieuwe planeet Promethea wordt getoond. Promethea wordt omschreven als een metropolitane wereld, dat als thuisbasis dient voor de Atlas Corporation. De buitenaardse Eridian-technologie werd hier voor het eerst ontdekt en wordt gebruikt door Atlas om krachtige wapens te maken. Rhys Strongfork, bekend van Tales from the Borderlands en de CEO van Atlas, is nu echter in oorlog met Maliwan, waardoor de stedelijke omgeving is veranderd in een oorlogsgebied en vijandelijke robots door de straten patrouilleren.

Op de website van Borderlands is een nieuwe pagina verschenen met meer informatie over Promethea en de belangrijke locaties op de planeet. Zo worden de Meridian Seaport, Atlas Campus en Titan Skyway genoemd. Ook zijn er op de pagina een aantal nieuwe screenshots te vinden, waarin de verschillende gebieden en vijanden van Promethea te zien zijn.

Borderlands 3
Borderlands 3

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox One krijgt nieuw dashboard en verliest Cortana-ondersteuning Pre-order Cyberpunk 2077 geeft geen in-game-bonussen
0

Reacties op: Borderlands 3 toont stadse Promethea-planeet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.