Borderlands 3 krijgt tweede season pass

Borderlands 3 krijgt tweede season pass

Borderlands 3 krijgt een tweede season pass. Dat onthullen Gearbox en 2K Games via een href="https://borderlands.com/locale-redirect.html?url=%2Fnews%2F2020-10-15-borderlands-3-season-pass-2-announcement%2F" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De tweede season pass bestaat uit de Designer's Cut en de Director's Cut, beide met nieuwe content voor de game. De Designer's Cut introduceert onder andere een nieuwe skilltree voor elke Vault Hunter en de 'op zichzelf staande' modus Arms Race. Deze eerste uitbreiding verschijnt op 10 november.

Director's Cut staat gepland voor de lente van 2021, maar daarvan is de inhoud nog niet bekend. 2K Games zegt vanaf 20 oktober alle inhoud te onthullen via streams op het Twitch-kanaal van Borderlands.

Borderlands 3 verscheen vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, waarna het vier uitbreidingen ontving als onderdeel van de eerste season pass. Op 10 november krijgt de game een gratis upgrade voor de PlayStation 5 en Xbox Series X, waarbij ook de tweede season pass beschikbaar wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel een beetje klaar met Borderlands. Al dat geschreeuw van alle kanten als je speelt en die kinderachtige irritante stemmetjes.

0

Aanbevolen voor jou