Borderlands 3 krijgt mogelijk cross-play co-op

Borderlands 3 krijgt mogelijk cross-play co-op

In Borderlands 3 is het wellicht mogelijk om co-op te spelen met een speler op een ander systeem.

Dat viel te lezen op de Borderlands 3-pagina op de Microsoft Store. Daar werd namelijk 'cross-platform co-op' genoemd voor de Xbox One-versie van de game. Inmiddels is de optie echter weer weggehaald, dus het is niet bekend of dit te vroeg is onthuld of dat het om een fout gaat.

Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat dit mogelijk is op de PlayStation 4 - Sony past maar zelden cross-play toe, al lijkt het bedrijf wat soepeler te worden - zou cross-play co-op wellicht mogelijk zijn tussen de pc- en Xbox One-versies.

IGN heeft geprobeerd contact op te nemen met 2K Games om de waarheid te achterhalen, maar de uitgever kon niets bevestigen. "We kijken er naar, maar ik kan op dit moment niets bevestigen of aankondigen."

Borderlands 3 werd vorige maand officieel onthuld. Gisteren bleek nog dat de game op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One verschijnt. Op pc is de game exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou toch mooi zijn als crossplay niet langer bijzonder is maar gewoon de default. Coop crossplay is een mooie toevoeging, heb de vorige borderlands games altijd coop met m'n vriendin gespeeld maar we hebben momenteel geen dubbele systemen meer.

0
test

@FishSt1ck sorry maar crossplay tussen consoles en pc games in shooters mag van mij er standaar uit blijven. merk het nu al dat het on eerlijk is als iemand met toets en muis speelt. Maar met dit soort dingen is het wel leuk co up xbox en ps4.

0
test

@hulstpower Tenzij je bedenkt dat je op Xbox One Mouse + Keyboard support hebt en evt op pc met controller kan spelen. Borderlands blijft immers een co-op vs AI game.

0
test

@hulstpower Voor PvP deel ik deze mening, maar voor PvE mag het van mij wel.

0

"Sony past maar zelden cross-play toe" Sony heeft de allergrootste lijst met cross-play titels van alle 3 de console boeren. (bron: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_that_support_cross-platform_play. sorteer maar op xbox one, switch en ps4 ...) Ik snap dat de gemiddelde journalist niet verder komt de laatste tijd als sony crossplay bad meeeh maar check je feiten gewoon , Sony doet al jaren crossplay met pc, met vita, met ps3 en nu ook met een select groepje xbox titels. en dat is iets heel anders als 'zelden toepassen'. </annoyed authist mode off>

0
test

@casualkiller Zin klopt inderdaad niet helemaal maar snap wat ze bedoelen. Aangezien er een cross-play is aangekondigd voor Xbox One, is er inderdaad een zeer kleine kans dat de PS4 hierin meegaat en meedoet met de Xbox One en PC. Zijn maar een paar games die de volledige cross-play (of eigenlijk cross-console play) bevatten tussen PS4 en Xbox One.

0

@MelvinChowder maar niets weerhoud Gearbox ervan om de game crossplay tussen bv ps4 en pc te maken. Dat mag gewoon van Sony zonder enig probleem.

0

Aanbevolen voor jou