Nieuws
borderlands 3

Borderlands 3 is nu gratis te claimen via Epic Games Store

Ook de Mega Sale 2022 is begonnen

Geschreven door Michel Musters op
Mensen kunnen via de Epic Games Store nu gratis Borderlands 3 claimen.

De game is sinds gisteren gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store en blijft tot 26 mei beschikbaar. Het is de eerste van "vier grote blockbustergames" die de komende weken gratis via Epic Games Store worden aangeboden. Welke andere games gratis beschikbaar komen is nog geheim.

Op dit moment is ook de Mega Sale 2022 begonnen op de Epic Games Store. Meer dan 1600 games en uitbreidingen zijn met maximaal 75 procent korting te koop. Ook ontvangt iedereen een coupon voor 25 procent korting. De actie loopt tot 16 juni.

Borderlands 3 ontving een 9 op Gamer.nl: "Zo vooruitstrevend als Borderlands 2 was, zo traditioneel is het vervolg. In een tijd waarin de lootshooter dankzij titels als The Division bestaat uit open online werelden met een constante stroom aan content, blijft Borderlands 3 dichtbij de wortels van de franchise. En dat is helemaal prima, want de game is een fantastische coöperatieve lootshooter en een heerlijke parodie op streamcultuur."

Dit artikel delen:

Lees meer

Frogwares kondigt mysterieuze horrorgame Project Palianytsia aan Nieuwe artwork van horrorgame The Callisto Protocol getoond
0

Reacties op: Borderlands 3 is nu gratis te claimen via Epic Games Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.