Borderlands 3-gameplay, vaardigheden en interface ontdekt

Borderlands 3-gameplay, vaardigheden en interface ontdekt

Met de Twitch-uitbreiding van Borderlands 3, ECHOcast, kunnen kijkers de wapens bekijken van Twitch-streamers en kans maken op loot. Hierdoor zijn onbedoeld ook de vaardigheden van de Vault Hunters en de interface van Borderlands 3 ontdekt.

Gearbox Software heeft gisteren onthuld dat Borderlands 3 een Twitch-uitbreiding krijgt, genaamd

Watch on YouTube

. De uitbreiding maakt het mogelijk voor kijkers om de wapens, vaardigheden en rugzak van een Twitch-streamer te bekijken, wanneer deze Borderlands 3 aan het streamen is. Bovendien hebben de kijkers een kans om loot te ontvangen als de streamer een wapenkist opent.

Oplettende fans ontdekten dat

Watch on YouTube

van ECHOcast de naam 'xfvkhjrvufoqpn3qwvmggipsd' laat zien. Dit bleek een echt Twitch-kanaal te zijn, waarop nog niet getoonde gameplay-beelden te zien waren van Borderlands 3. De clip duurt slechts een halve minuut, maar toont onder andere de user interface en een nieuwe soort wapenkist van het merk Maliwan. Uit de video is op te maken dat wapens van het Maliwan-merk niet één, maar twee elementen bevatten. Ook is te zien dat de wapens in Borderlands 3 een Item Score hebben, wat niet het geval was in de vorige games in de franchise. De Twitch-clip werd al snel weer verwijderd van het kanaal, maar niet voordat een oplettende gebruiker deze wist op te slaan.

De ECHOcast-uitbreiding, waar dataminers al toegang tot wisten te krijgen en hier bekeken kan worden, heeft veel nieuwe details gelekt over de vaardigheden en Skill Trees van de nieuwe Vault Hunters. Zo is te zien dat Zane, de Operative, kan kiezen tussen een inzetbaar schild, een drone of een Digi-Clone. Amara, de Siren, kan kiezen tussen in de lucht springen om vervolgens hard in de grond te slaan, een astrale projectie van haarzelf vooruit te schieten of vijanden vast te zetten in een grote vuist. De vaardigheden van Moze en Fl4k zijn nog niet bekend, maar de complete user interface van Borderlands 3 kan wel worden gevonden in de bestanden van ECHOcast.

Morgen is de officiële gameplay-onthulling van Borderlands 3. Om 19:00 uur Nederlandse tijd gaan meerdere Twitch-streamers aan de slag met het spel, waarbij ook ECHOcast actief zal zijn. De onthulling is te volgen via het Twitch-kanaal van Borderlands.

Borderlands 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopen dat de inventory keybinds veranderd kunnen worden. Is echt een pain in the ass in BL2.

0
test

En ook dat je met 1 knop in EN UIT de map ken. Ipv 1 knop voor de map en dan Escape om er uit te gaan.

0

Aanbevolen voor jou