Borderlands 3: Director's Cut uitgesteld naar 8 april

Borderlands 3: Director's Cut uitgesteld naar 8 april

Borderlands 3: Director's Cut is uitgesteld naar 8 april. Dat laat Gearbox Software weten op Twitter.

Het hoofdgebouw van Gearbox in Frisco, Texas kampte afgelopen maand met de gevolgen van de storm. Die zorgde onder andere voor grootschalige stroomstoringen en andere problemen. Daarom is de releasedatum van Director's Cut verschoven van 18 maar naar 8 april.

Director's Cut betreft een uitgebreidere versie van Borderlands 3. Zo is het verhaal uitgebreider, worden moordmysteries geïntroduceerd en zijn er nieuwe locaties. Ook krijgt de game een nieuwe raid-baas in de vorm van Hemovorous the Invincible.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Zo is het verhaal uitgebreider" - mmm nee. Er komen wat extra missions, die hebben weinig tot niets met het verhaal te maken.

0

[Spoilers] Als ze nou eens als échte Directors Cut het verhaal wat zouden omgooien.. Tyreen als eerste baas, vervolgens Troy die doorgaat ipv Tyreen en tot slot The DesTROYer wordt. Eeuwige gemiste kans. :( Ze bouwen het zo op dat Troy langzaamaan het gezag van z'n zus begint te ondermijnen, wat een anticlimax om 'm dan toch gewoon opzij te gooien voor het einde van het verhaal.

0

Aanbevolen voor jou