Borderlands 3 aangekondigd door Gearbox

Borderlands 3 aangekondigd door Gearbox

Borderlands 3 is officieel onthuld door Gearbox tijdens de presentatie van het bedrijf op PAX East. In de uitgebrachte trailer zijn de eerste beelden van het spel te zien.

Borderlands 3 is het nieuwe deel in de populaire franchise van Gearbox Software. In de eerste trailer van het spel zijn dezelfde stijl en kenmerkende elementen te zien als in de vorige delen en worden onder andere de te verkennen werelden getoond. Zo zijn een moeras, een futuristische stad en een wereld die sterk lijkt op Pandora te zien in de video.

In de trailer zijn ook de vier nieuwe speelbare Vault Hunters te zien. Verder onthult de video dat Borderlands 3 een miljard wapens bevat en dat een aantal bekende personages uit de vorige delen terugkeren. Lilith, Brick, Mordecai, Zer0, Tiny Tina, Sir Hammerlock, Claptrap en meer bekenden maken hun opwachting in de nieuwe Borderlands-game.

Borderlands 3

Het is vijf jaar geleden sinds de lancering van het vorige Borderlands-spel. Het laatste deel was Borderlands: The Pre-Sequel, dat uitkwam voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Hierna is nog Borderlands: The Handsome Collection verschenen, een remaster van Borderlands 2 en The Pre-Sequel.

Een releasedatum voor Borderlands 3 is nog niet bekend. Gearbox zegt op 3 april met meer informatie te komen.

Lees hier ook over de aankondiging van Borderlands: Game of the Year Edition en de gratis Ultra HD Texture Pack voor The Handsome Collection.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

0
test

Hopelijk een Third Person View optie.

0

Aanbevolen voor jou