Borderlands 2 officieel aangekondigd | Gamer.nl

Borderlands 2 officieel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360, in het fiscale jaar 2013. Dat betekent dat de game ergens tu en 1 april 2012 en 31 maart 2013 verschijnt. Gisteren kwam er via Eurogamer al een gerucht naar buiten waarin gerept werd van een release in 2012.

Gearbox belooft een nieuw verhaal met nieuwe personages, vaardigheden, omgevingen, vijanden, wapens en uitrusting. De game speelt zich net als het eerste deel af op de planeet Pandora. De eerste informatie over de game is nu beschikbaar in het september-nummer van het Amerikaanse magazine Game Informer. Bovendien kunnen fans en pers in aanraking komen met de game op gamescom, dat plaatsvindt van 17 tot en met 21 augustus in Keulen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou