Borderlands 2 heeft online split-screen | Gamer.nl

Borderlands 2 heeft online split-screen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Twee spelers kunnen dus samen op een scherm spelen, en online met nog twee anderen de coöpmodus spelen. De enige beperking die er is, is dat er niet twee duo's samen in split-screen kunnen spelen. "De enige manier waarop split-screen niet werkt is split-screen plus split-screen, omdat je een host nodig hebt", legt Gibson uit. "En iemand die in split-screen speelt verbruikt veel proce orkracht, waardoor hij niet de host kan zijn."

Kort gezegd houdt dit in dat de coöperatieve modus voor vier personen te spelen is met drie of met vier spelcomputers. Ook is de user interface van Borderlands 2 verbeterd voor het spelen in split-screen. Met name het upgradesmenu is naar verluidt eenvoudiger in gebruik ten opzichte van het eerste deel, wanneer twee spelers op één scherm spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou