Analyse Boost Mode op PS4 Pro toont aanzienlijk verschil | Gamer.nl

Analyse Boost Mode op PS4 Pro toont aanzienlijk verschil | Gamer.nl

De nieuwe Boost Mode voor de PlayStation 4 Pro zorgt voor aanzienlijk betere prestaties ten opzichte van de normale PlayStation 4.

PS4 Pro-gebruikers kunnen met de aankomende 4.5 systeemupdate gebruik maken van Boost Mode, waardoor games die geen patch ontvangen hebben voor de PS4 Pro alsnog beter kunnen presteren.

In de onderstaande gameplayvideo's is het precieze verschil te zien tu en games die gebruikmaken van de Boost Mode en games die dat niet doen. Zo haalt A a in's Creed Unity nu grotendeels 30fps, draait de remaster van BioShock Infinite met minder stotteringen en kan Project Cars met een framerate-verbetering tot 38 procent worden gespeeld.

Volgens Sony heeft de Boost Mode ook invloed op de laadtijden van games. Deze zijn dankzij de Boost Mode aanzienlijk korter geworden. Daarnaast heeft Sony aangeven dat de Boost Mode vooral is bedoeld om de prestaties van oudere PS4-games te verbeteren die nooit een patch hebben gehad voor de PS4 Pro.

Bèta-testers kunnen systeemupdate 4.5 al installeren om de Boost Mode te gebruiken. De update zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle PS4 Pro-gebruikers.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou