The Boondock Saints Video Game wordt een coöperatieve shooter die in ieder geval uitkomt voor PC en Xbox 360. Een PlayStation 3-versie behoort volgens Scibilia ook nog tot de mogelijkheden. De CEO ziet de game het liefst in de winkelschappen verschijnen, maar erkent dat de game mogelijk als downloadbare delen uitkomt.

"We willen geen slechte franchise-game maken", vertelt Scibilia. "We blijven trouw aan de content. We proberen het verhaal uit te breiden, niet om het opnieuw te vertellen. De personages in The Boondock Saints zijn erg sterk: de onderlinge grappen, de relatie tussen Rocco en de broers, het katholicisme, dat zit allemaal in de game." Criticial Mass Interactive wil de game aan het publiek onthullen op de E3-beurs in juni dit jaar. 

Critical Mass

De ontwikkelsstudio heeft nog geen bekende games op zijn naam staan, maar heeft verschillende ondersteunende projecten gedaan voor diverse uitgevers en ontwikkelaars. Zo heeft Critical Mass Interactive meegewerkt aan het programmeren van Rift, het ontwerp van Tron: The Video Game, de audio van Tabula Rasa en de art van Epic Mickey.