Spelers krijgen in de multiplayermodus direct toegang tot het sluipschuttersteam van de Amerikaanse Navy Seals. Zij kunnen met hun sluipschuttersgeweer tegenstanders van grote afstand uitschakelen. De Seals is een van de twaalf Tier 1-eenheden in Warfghter, andere Tier 1-eenheden zijn de Poolse GROM, de Canadese JTF2, de Australische SASR, de Amerikaanse SFOD-D en de Alfa-groep van de Russische Spetsnaz.

Bovendien krijgen spelers toegang tot een uitbreidingspakket, wanneer ze de game bij een bepaalde winkel reserveren. Welk pakket er verkregen kan worden bij welke winkel, is nog niet bekend. Deze uitbreidingen zijn als volgt: de SFOD-D Pointman is een soldaat die bekendstaat om zijn snelheid verrassingsaanvallen en gewelddadige acties. Hij opereert aan de frontlinies. Het Trijicon Optics 3-pakket biedt toegang tot drie optische instrumenten voor verschillende wapens. 

Het Britse SAS Spec Ops-pakket is alleen verkrijgbaar via Origin.com en biedt PC-gamers direct toegang tot de Britse SAS Spec Ops. De SAS werkt stil en besluipt zijn vijanden. PC-gamers kunnen voor 59,99 euro ook de Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe-editie aanschaffen. Deze bevat alle content uit het uitbreidingspakket British SAS Spec Ops en de Heavy Gunner van de Russische Spetsnaz-alfagroep.