Bezoek 4 november de retrogamebeurs in Schiedam | Gamer.nl

Bezoek 4 november de retrogamebeurs in Schiedam | Gamer.nl

Het Bonami Spelcomputermuseum gaat wederom een retrogamebeurs organiseren. De beurs vindt plaats in Schiedam op 4 november en biedt bezoekers de mogelijkheid om te snuffelen door een groot aanbod van gameproducten.

Op de beurs zijn er ongeveer veertig stands te vinden van gameliefhebbers, verzamelaars en zelfstandigen. Op de beurs zijn verschillende producten te vinden van de jaren '70 tot en met de jaren '90. De producten hebben volgens Bonami een extra hoge korting, aangezien standhouder The Retro Game Freak besloten heeft om met de bedrijfsactiviteiten te stoppen. Dit zorgt ervoor dat er duizenden retroproducten voor een zeer lage prijs worden aangeboden.

Naast de stands is er een Bonami Test Team aanwezig. Bij dit team kunnen mensen producten laten testen voordat tot aankoop wordt over gegaan. Daarnaast is het mogelijk om eventuele reparaties te laten uitvoeren door het Bonami Test Team.

gamebeurs

De beurs vindt op zondag 4 november plaats in de Margriethal, aan de nieuwe Damlaan 5 te Schiedam. De beurs gaat van start om 10:30 en eindigt om 15:30. De entreeprijs bedraagt 5 euro. Voor kinderen tot vijf jaar is de entree gratis.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou