Bomberman LIVE Battlefest vanaf 8 december op Xbox Live | Gamer.nl

Bomberman LIVE Battlefest vanaf 8 december op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe spelmodi zijn Capture the Flag, Capture the Crown, VIP en Bankroll. In Capture the Crown moeten spelers zo lang mogelijk een kroon in hun bezit houden om er met de overwinning van door te gaan. De VIP-modus gaat om het beschermen van één teamlid door de drie andere spelers, tegen bommen van het vijandelijke team. De VIP kan zelf echter geen bommen leggen. In Bankroll kunnen spelers na iedere ronde met verzamelde punten extra items kopen om hun bommen of bomberman te versterken. 

Bomberman LIVE Battlefest is met in totaal zeven anderen online te spelen en biedt de mogelijkheid aan spelers om met hun Xbox Live Avatar als personage in het speelveld rond te lopen. Een prijs voor Battlefest is nog niet bekend, het vorige deel op Xbox Live koste 800 Microsoft punten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou