Nieuws

Boeing 737 in World of Tanks-thema geschilderd

Geschilderd door dertien mensen

Geschreven door Delano Zoon op

Ontwikkelaar Wargaming bestaat sinds gister achttien jaar. Speciaal daarvoor heeft het bedrijf een Boeing 737 van een World of Tanks-verflaag voorzien.

Het vliegtuig is in Tsjechië geschilderd door dertien specialisten tegelijkertijd. Gister kwam het vliegtuig aan op het vliegveld in Minsk waar Wargaming gevestigd is.

Het ontwerp is gemaakt door Wargaming zelf. Op de zijkant van het vliegtuig is een oranje tank te zien in het kenmerkende patroon van Belavia. Het heeft in totaal 1800 uur en 300 liter verf gekost om dit project te realiseren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nu live: Versus: Bekijk het Hearthstone-toernooi vanaf 15:00 uur Allereerste gameplaybeelden van Prey getoond
10

Reacties op: Boeing 737 in World of Tanks-thema geschilderd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Floks

  • 5 augustus 2016 16:58
  lol, ik heb die verf geleverd :P (Akzo Nobel)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 5 augustus 2016 18:21
  Als ze nu is geld/moeite steken in het fixen van de problemen van WOT, ipv een nutteloos project als dit…
  Maar het ziet er op zich wel cool uit

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Battlestar28

  • 5 augustus 2016 19:41
  @markje94
  Reclame genereert geld….
  Daarnaast zullen de werknemers op de commerciële afdeling echt geen game devs zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 6 augustus 2016 01:11
  @markje94
  Problemen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 7 augustus 2016 00:37
  @zwijn Enkel het feit dat ik zeer regelmatig dit soort dingen over Wargaming tegen kom en ze ondertussen een in veel opzichten gebroken product leveren. (En de EU divisie ook nog eens alles doet om geld uit hun klanten te zuigen de laatste 2 jaar.)

  Als dit zo marketing technisch goed is, waarom gaan ze dan niet zorgen voor geode specials? Das ook geode marketing, maar die krijgen we de laatste 2 jaar amper. Ook de manier waarop premium tanks verkocht worden, 9 van de 10 keer met een berg nutteloze shit die je niet wilt, maarja de tank wil je eigenlijk wel…)

  Mijn problem is gewoon dat ze regelmatig "nutteloze" dingen doen, terwijl ze niet eens goed voor hun Eigen community zorgen. Wederom allemaal ervaringen op de EU server. Ze zouden is moeten kijken naar bijvoorbeeld warframe, waar de developers VEEL meer "samenwerken" met de community en ook niet geld proberen uit je te zuigen, maar meer je te verleiden om het te doen. (WOT tier 8/9+ zonder geld investering, als in premium account/tanks is vrijwel onmogelijk, omdat je zeer regelmatig verlies maakt in je games, zeker gezien je regelmatig geforceerd wordt om premium rounds te schieten om competitief te zijn, In warframe daarentegen kun je ALLES doen zonder een cent investering, het is vooral pay to skip en dat is het juiste model, je kunt tijd of geld investeren, maar in WOT moet je allebei en ik ben geen voorstander van dat model. (Toen we nog geode specials hadden was dit minder een probleem, omdat je dan op die momenten, veel kon verdienen/grinden in een korte tijd)

  Daarnaast besluit de marketing afdeling wel om gruwelijk overpowerede tanks(voor ingewijden, pz2j, lefhb something, BT SV opnieuw te verkopen, maar nerfen van premium tanks doen ze niet tenzij het een superpershing is ;p)

  De game heeft zo veel diepgang en potentie, maar de marketing/financiele kant en in sommige gevallen de balancing van het spel is gewoon complete crap. (En als je begrijpt dat ik ondertussen al een uurtje of 1000 minimal in de game heb zitten begrijp je misschien wat beter dat ik zo geiriteerd ben dat ze het zo aan het verkloten zijn de afgelopen tijd)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 7 augustus 2016 15:07
  @markje94
  Je kunt de premiums ook los kopen zonder de equipment en berg goud toch? Op een nieuwsberichtje na krijg je hier totaal geen informatie over, en zul je er zelf naar opzoek moeten gaan. Uitzuigen is simpelweg niet waar, dat is niet van toepassing als je het zelf op moet zoeken.
  8 en 9 halen zonder premium kan prima, het gaat alleen langzamer. Focus je op specifiek 1 of 2 tank line's dan kom je er echt wel. Vergelijk het met een MMO, dat kan ook tergend langzaam gaan. Ik ken iig iemand die tot de t9 is gekomen zonder een cent uit te geven. Echter was ie toen ook helemaal klaar met het spel, dus weet niet of het een goed voorbeeld is hehe.
  Er zijn idd tanks, die het haast vereisen gold ammo te knallen. Maar ook genoeg, waarmee je met goed mikken een heel eind komt toch? Je hebt er aanzienlijk meer uurtjes inzitten, weet dit niet helemaal zeker.

  En wat bedoel je met specials precies dan, dat je 100% xp reserver kreeg enzo?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • markje94

  • 9 augustus 2016 13:01
  @zwijn De premiums in-game wel, maar als je de zeldzame tanks wilt hebben die alleen in de echt geld store te koop zijn is dat meestal niet zo.
  Het gaat niet om het niet halen van tier 8 en 9, het gaat vooral om het feit dat je dan zelfs als je een gemiddelde match hebt je vaak verlies maakt, tier 8 is dan meestal ongeveer break-even. Je verdient geen credits meer op hoge tiers, dus moet je maar een godsgruwelijke hoeveelheid in je KV1 oid spelen.

  Mijn broertje heeft ook verschillende tier 9s gehaald zonder een cent uit te geven, maar hij is gestopt, omdat het gewoon bijna onmogelijk was om die tanks ook nog te kopen. IMO zou het in elk geval zo moeten zijn dat als jij geen premium hebt en een gemiddelde match moet je winst maken en dat kan nu niet.

  Ja en nee, veel tanks kunnen prima zonder premium ammo, maar veel tier 7 tanks kunnen zelfs met premium de tier 9 tanks niet pennen en dat niet alleen. Je hebt op tier 9 en 10 bijvoorbeeld de T54 en E100, ze hebben de bijnaam HEAT54 en HEAT100, omdat ze met hun fijnste guns zo lage pen hebben dat mensen gewoon standaard HEAT(Premium) laden.

  Maarja, ik speel het af en toe nog en WG heeft wel door dat het niet goed gaat met WOT wat betreft de medium-hardcore playerbase. Ze hebben een server draaien waarop ze hele radicale veranderingen proberen en de bedoeling is dit jaar een volledige rebalance te doen, wat goed gaat zijn hoop ik.(Dat mag ook wel als je ziet hoe weinig non-premium content er de afgelopen 2 jaar is geweest)

  Met specials bedoel ik korting op equipment/tanks etc. en x5 voor je eerste win dat soort dingen. Maar ook bijvoorbeeld de "gift tanks" die je kunt winnen, WG NA heeft afgelopen jaar zelfs een video gemaakt om het aan te kondigen en toen lieten ze merken dat ze inderdaad altijd absoluut dogshit zijn. En nooit hoger dan tier 3 wat je letterlijk in een half uur spelen kunt unlocken qua gewone tanks. Ze mogen best eens echt wat leuks geven aan de community, maar het is altijd zo je wilt het niet eens hebben of je kunt het kopen/dag in dag uit grinden. (Relatief recent bijvoorbeeld een nieuwe T10 britse medium, je kon de ouwe die gedegradeerd was tot T8 premium grinden, maar dan moest je letterlijk bijna iedere dag een match spelen in je T10 medium voor meer dan een maand en in de top 3 eindigen uit mijn hoofd, dat betekent dus dat je al gauw iedere dag minimaal een half uur moet spelen als je goed bent, 4 jaar geleden gebeurde hetzelfde met de T9 amreikaanse heavy en die kregen mensen gewoon zonder ook maar iets te hoeven doen,,,)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JaapGoose

  • 6 augustus 2016 10:36
  300 liter maar? Valt nog reuze mee..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Inflatable

  • 6 augustus 2016 11:56
  Marketing en commercie hebben ze snel geleerd de laatste paar jaar.. In Warships kan er niet eens een bootje vanaf als cadeau, je "krijgt"alleen korting op zaken die je sowieso geld kosten.. Dus nee, dank je.. En gefeliciteerd hoor..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • zwijn

  • 7 augustus 2016 15:10
  @Inflatable
  Dat hebben ze weleens gedaan in WoT. Echter zat niemand te wachten op low tier nutteloze tankjes. En iedereen een overpowered monster geven op hogere tiers lijkt me niet zo'n strak plan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.