Blur krijgt multiplayerbèta in maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De media en consumenten kunnen dan testen hoe leuk de multiplayer van Blur is", aldus Mike Griffith van Activision. "We zijn erg enthousiast over deze game en we geloven dat er geen andere racegame bestaat waarin competitie zo belangrijk is."

Opvallend

"Het racegenre is erg groot en we hebben een opvallende en intere ante game. Blur combineert het plezier en de power ups van games als Mario Kart met het realistische auto's en echte locaties", vertelt Griffith. "Het resultaat is een unieke combinatie die online race-actie neerzet zoals nooit tevoren."

Blur moet in het tweede kwartaal van dit jaar uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en zal dus ergens na april in de winkels liggen. De arcaderacer van de makers van Project Gotham Racing zit vol met items en wapens en laat maximaal twintig mensen het online tegen elkaar opnemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou