Nieuws
Shadow of the Colossus

Bluepoint Games: 'Nieuwe game wordt visuele benchmark’

Een remake van Metal Gear Solid?

Geschreven door Jacco Peek op
Studio Bluepoint Games meldt op haar nieuwe website dat de volgende game een 'visuele benchmark voor de volgende generatie gaming hardware'moet worden.

“Ons laatste project is de grootste uit onze geschiedenis en poogt de visuele maatstaf voor de volgende generatie gaming hardware te worden.”, zegt de studio op de website. De ontwikkelaar bestaat momenteel uit meer dan negentig werknemers en staat bekend om remasters en remakes van onder andere de Uncharted-games en Shadow of the Colossus.

Wat het nieuwe project precies inhoudt blijft onduidelijk. Tijdens Halloween en kerst plaatste de studio cryptische tweets die voor een hoop speculatie zorgden. Daarnaast vertelde Bluepoint aan Wired dat het gaat om ‘de grote’, waarvan wordt gespeculeerd dat het gaat om een remake van Demon’s Souls of Metal Gear Solid.

Bluepoints nieuwe game verschijnt voor de PlayStation 5. Vermoedelijk wordt de game onthuld bij een aankomende presentatie van Sony’s nieuwe platform.

Shadow of the Colossus

Dit artikel delen:

Lees meer

Kingdom Hearts 3 Re Mind kun je gerust vergeten Sony verplaatst Uncharted-film naar 2021
1

Reacties op: Bluepoint Games: 'Nieuwe game wordt visuele benchmark’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 27 januari 2020 09:32
    Was niet onder de indruk van de remake van Shadow of the Colossus; vooral de controls voelden erg gedateerd aan. Het klimmen omvatte een soort Twister met je vingers.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.