Nieuws
Demon's Souls

Bluepoint Games benadrukt dat het volledig onafhankelijk is

Gaat het om de waarheid of om een poging de aankondiging niet te verpesten?

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Bluepoint Games heeft benadrukt dat de studio volledig onafhankelijk is, nadat eerder deze week een fout werd gemaakt door Sony Japan.

Toen Sony eerder deze week aankondigde Housemarque over te hebben genomen, werd er op het Twitter-account van Sony Japan per ongeluk een illustratie geplaatst met daarin het logo van Bluepoint. Daardoor speculeren gamers dat een aankoop van Bluepoint door Sony aanstaande is.

Op het Twitter-profiel van Bluepoint heeft het bedrijf diens beschrijving van een update voorzien. Daar valt nu te lezen dat het een "volledig onafhankelijke, zelf gefinancierde studio" is. 

De poging om de geruchten de kop in te drukken, heeft niet helemaal gewerkt. Sommige gamers speculeren dat het alleen maar is om de overname te verhullen totdat er een officiële aankondiging wordt gedaan.

Bluepoint Games is een ontwikkelaar uit Texas dat vooral bekend is van de remakes van Demon's Souls, Shadow of the Colossus en Uncharted: The Nathan Drake Collection. Er is dus al sprake van een langdurige samenwerking met Sony.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo publiceert spiritueel vervolg op Iwata Asks-interviewreeks Voorspel: Gekozen familie schittert in Nier: Replicant ver. 1.22
1

Reacties op: Bluepoint Games benadrukt dat het volledig onafhankelijk is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 2 juli 2021 18:38
    De nederlandse studio Nixxes (bekend van ports naar de PC) is nu ook eigendom van Sony.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.