Wapenbalans in PUBG wordt aangepast ten koste van Assault Rifle | Gamer.nl

Wapenbalans in PUBG wordt aangepast ten koste van Assault Rifle | Gamer.nl

PUBG Corp. heeft via href="https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3229520292657294288">Steam </a>laten weten een patch uit te brengen die de balans van de wapens flink gaat aanpakken.

In de post zegt PUB. Corp: "Volgens ons onderzoek worden alleen een paar specifieke type wapens (A ault Rifles) gebruikt in de meeste situaties. We geloven dat de wapenkeuze gebaseerd moet zijn op persoonlijke voorkeuren en de effectiviteit in een bepaalde situatie, in plaats van de opvatting "dit wapen is het sterkst." Ons doel is om wapens te maken zodat ze niet objectief beter aanvoelen dan andere wapens". De ontwikkelaar zegt dat ook attachments worden aangepakt om nuttig te zijn voor bepaalde situaties.

Het is niet bekend hoe PUBG Corp. dit plan precies wil doorvoeren. Mogelijk worden bepaalde wapens sterker gemaakt in vergelijking met de veelgebruikte A ault Rifles.

Naast het balanceren van wapens worden drop locaties voor level drie helmen aangepast. Deze kunnen niet meer worden gevonden in normale locaties, maar alleen in care packages die tijdens een potje uit de lucht komen vallen.

PUBG Corp. omschrijft de helm namelijk als, "een item dat de uitkomst van een wedstrijd kan beïnvloeden." Het kan spelers een extra leven geven in situaties waar iemand een headshot krijgt. Met deze helm op zijn spelers niet direct uitgeschakeld. "We willen niet dat alleen geluk bepaalt wie dit item krijgt."

Al deze aanpa ingen worden zoals gewoonlijk eerst getest op testservers. Vervolgens worden de wapens naar aanleiding van feedback aangepast voor de live versie. Specifieke details over de patch worden vrijgegeven wanneer de patch voor alle servers wordt uitgerold.

pubg schieten rennen
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou