Bloomberg: 'Goedkopere Switch verschijnt eind juni'

Bloomberg: 'Goedkopere Switch verschijnt eind juni'

Een nieuwe, goedkopere Switch zou aan het einde van aankomende juni verschijnen. Dat meldt Bloomberg.

De website meldt dit gehoord te hebben van twee mensen die graan anoniem willen blijven. Daarbij zou een verbeterde versie van de Switch later dit jaar moeten verschijnen, al zou het niet gaan om een veel krachtigere versie van de huidige Switch.

Er gaan dit jaar al langer geruchten over twee nieuwe Switch-modellen. Volgens uitgaves als Nikkei, The Wall Street Journal en Eurogamer zou het gaan om een goedkoper Switch-model die vooral als handheld zou worden ingezet, en een verbeterde of krachtigere versie van de Switch. Nintendo heeft beide modellen echter nog niet bevestigd.

Vorige maand meldde Nikkei nog dat het verbeterde Switch-model eigenlijk deze zomer had moeten verschijnen, maar is uitgesteld vanwege enkele problemen, waaronder het goed laten functioneren van het besturingssysteem.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een Switch-light met beperkte functionaliteit en een kleine prijsverlaging. Ik kan mij niet voorstellen waarom je dit zou willen kopen, tenzij hij minimaal 50% goedkoper is.

0

Nou... Als t wat kindvriendelijker wordt, minder delen die los kunnen, wat robuuster wat tegen een stootje kan... misschien iets minder mooi scherm. Ideaal voor de hele jonge gamers denk ik zo. Als dat 100 EUR of meer scheelt zie ik t wel gebeuren dat t veel verkocht zal worden.

0

Aanbevolen voor jou